Το Kristiboni στο ΒΗΜΑDECO

Προηγούμενα
Το Kristiboni στο ΒΗΜΑDECO

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni βρίσκεται στις σελίδες γνωστού ελληνικού περιοδικού. Είναι όμως η πρώτη φορά που νιώθουμε έτσι για μία δημοσίευση, όχι γιατί η έκταση είναι μεγάλη ή η πληροφορία που μεταφέρεται άγνωστη.

Απλά να, το ΒΗΜΑDECO και για μένα και για το Γιάννη είναι σίγουρα το αγαπημένο μας ελληνικό περιοδικό διακόσμησης. Λογικό είναι, λοιπόν, να συγκινείσαι όταν ξυπνάς το πρωί της Κυριακής και χτυπάει το τηλέφωνο για να σου πει η μάνα σου "αγόρι μου σας βλέπω στο Βήμα"... Δεν είναι το μέσο, δεν είναι η έκταση, δεν είναι η φήμη. Είναι η αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε, είναι η προσπάθεια όλου αυτού του διαστήματος για ένα Εργαστήρι διαφορετικό, μη προβλέψιμο, με αισθητική, τι κι αν απευθύνεται σε όλους και όχι σε μία μερίδα ανθρώπων.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ίσως μία από τις πιο όμορφες Κυριακές μιας και βρισκόμαστε κι εμείς στο καλύτερο ελληνικό περιοδικό διακόσμησης. Πίνουμε τον καφέ μας τρώγοντας μελομακάρονα που μας έφερε χθες μία απ' τις αγαπημένες μας -επίσης- μαθήτριες και στολίζοντας δέντρο με χειροποίητα στολίδια από αλεύρι και αλάτι.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν... γιατί να κρύβουμε τις χαρές μας;

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.