Το Kristiboni χορηγός επικοινωνίας στην παράσταση Kokoblocko

Προηγούμενα
Το Kristiboni χορηγός επικοινωνίας στην παράσταση Kokoblocko

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni και φυσικά η ιστοσελίδα μας, στηρίζοντας πάντα τις καλές θεατρικές παραστάσεις, είπαν το ναι στη συνεργασία με τους συντελεστές της παράστασης Kokoblocko.

Η αγαπημένη ομάδα σύγχρονου χορού Trickοr Treat, μας έκανε την πρόσκληση κι εμείς δεν είχαμε παρά να πούμε το ναι όχι μόνο στην προβολή και διάδοση της παράστασης αλλά και στην εικαστική της επιμέλεια, την οποία ανέλαβε ο Γιάννης Παλατζίδης, εικαστικός του Εργαστηρίου και εμπνευστής της προσπάθειας μας.

Συν-αρωγοί της παράστασης χοροθεάτρου που θα παιχτεί στο Θέατρο Αυλαία στις 09 και 10 Απριλίου 2012 και ώρα 21:15, τα eco-shop καθώς και η σχολή χορού Indancestrial που στεγάζεται στον Εύοσμο και φιλοξένησε όλες τις πρόβες της ομάδας.  

Info Θέατρο Αυλαία (πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή) 9-10 Απριλίου και Ώρα: 9.15 Είσοδος: 10 euro trickortreat.co@hotmail.com

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.