Το Kristiboni βραβεύει την Εβελίνα Παπούλια

Προηγούμενα

Η 8η απονομή των Βραβείων Αυλαία διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο Θέατρο Αυλαία παρουσία περισσοτέρων από 300 θεατές.

Επιτυχημένοι καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην πόλη κατά την προηγούμενη χρονιά αλλά και τη συνολική παρουσία τους στον τόπο, σε εποχές που έχουμε ανάγκη το θετικό πρότυπο.

Ανάμεσα στους βραβευμένους ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσολακίδης, η Σοφία Γκαρανέ από τους Γιατρούς του Κόσμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο "Μαζί" αλλά και η σκιερ Βιβή Μαυρίδου.

Συγκινητική και η βράβευση του Φίλιππου Γράψα, στιχουργού των μεγάλων επιτυχιών "Λαδάδικα" και "Σ' αναζητώ" που ερμήνευσε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος, καθώς και του Καραγκιοζοπαίκτη Μιχάλη Χατζάκη που φέτος ολοκλήρωσε τη σκηνική διαδρομή στο Θέατρο Αυλαία.

Φυσικά τα φλας άστραψαν στην τιμητική απονομή της βραδιάς στη Ζωζώ Σαπουτζάκη, η οποία με το μπριο και την αισιοδοξία της έκανε λόγο για ένα καλύτερο άυριο, ενθαρύνντας τους νέους να συνεχίζουν να προχωρούν δυναμικά.

Στους υπόλοιπους θεατές αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία της Μαρινέλλας, του Σταμάτη Φασουλή, του Γιάννη Ζουγανέλη και του Άκη Σακελλαρίου όπως επίσης της Θάλειας Ματίκα και του συζύγου της Τάσου Ιορδανίδη.

Το Kristiboni βραβεύει

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni, Χορηγός Επικοινωνίας της βραδιάς, κλήθηκε να βραβεύσει την Εβελίνα Παπούλια.

Ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Χρήστος Κρανιώτης της απένειμε το βραβείο για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στην παράσταση Δίψα, η οποία παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Κοινωνικού Θεατροπωλείου (πληροφορίες εδώ), μιας πρωτότυπης ενέργειας του ΚΘΒΕ και του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη.

Η Εβελίνα Παπούλια λίγο πριν την απονομή του Βραβείου για τη συμμετοχή της στο Κοινωνικό Θεατροπωλείο.

Ο Χρήστος Κρανιώτης και η Εβελίνα Παπούλια κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας.

Η Εβελίνα Παπούλια ευχαριστεί το περιοδικό Αυλαία αφιερώνοντας το Βραβείο στον εμπνευστή του Κοινωνικού Θεατροπωλείου κ. Σωτήρη Χατζάκη.

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.