Το Kristiboni κοντά στο Κοινωνικό Έργο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Προηγούμενα
Το Kristiboni κοντά στο Κοινωνικό Έργο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στις 11:00 το πρωί, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το καφέ – μπιστρό Coq au zen συνδιοργάνωσαν μια γλυκιά εκδήλωση στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Thessaloniki Food Festival (Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης).

Η δράση σχεδιάστηκε μετά από πρόσκληση των ιδιοκτητών του καταστήματος και τέλεσε υπό την αιγίδα του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρου Πέγκα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώς Γούλα .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 18 παιδιών, που επιλέχθηκαν μέσα από τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni πλαισίωσε με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η κατασκευή ενός μεγάλου χειροποίητου κόκορα από χαρτόνι και διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά.

Φυσικά δεν έλειψαν οι ποικίλες ζωγραφιές με ξυλομπογιές και μαρκαδόρους σε χαρτί, υλικά που μοιράστηκαν με αγάπη από τον Υπεύθυνο του Εργαστηρίου Kristiboni Χρήστου Κρανιώτη καθώς και τον Εικαστικό-Παιδαγωγό Γιάννη Παλατζίδη.

Το Coq Au Zen παράλληλα, πρόσφερε στα παιδιά και τους συνοδούς τους ένα υγιεινό πρωινό γεύμα και αφεψήματα που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο χώρο.

Διοργάνωση:

Καφέ – μπιστρό Coq au zen Thessaloniki

Food Festival:

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://foodfestival.thessaloniki.gr    

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.