Το Εργαστήρι Kristiboni στο "Θέατρο στο πάρκο"

Προηγούμενα
Το Εργαστήρι Kristiboni στο

23 & 24  Ιουνίου οι Whynot μας προσκαλούν στο υπερπρωτότυπο "Θέατρο στο πάρκο".

Το Εργαστήρι Kristiboni συμμετέχει ενεργά το Πεδίον του Άρεως απέναντι από την ΕΡΤ (γνωστό από την ανθοέκθεση), θα γεμίσει κόσμο, παιδιά, νέους ή πιο μεγάλους που νιώθουν ακόμη νέοι και θέλουν να πιάσουν τον παλμό της σημερινής γενιάς, στις τέχνες της υποκριτικής, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών. Ακριβώς εκεί είναι που το Εργαστήρι Kristiboni θα κάνει την εμφάνιση του. Με χαρτόνια, χρώματα, κόλλες και διάφορα άλλα υλικά στο χέρι, επιχειρώντας μαζί με όσους θα βρεθούν στο πάρκο να φέρουν σε επαφή την τέχνη των εικαστικών με το περιβάλλον, το παιδί με την οικολογική συνείδηση, την χαρά της διασκέδασης με την πληροφορία, μέσα από μια κατασκευή που θα θέσει σε λειτουργία το μυαλό και τα χέρια.  

Το "Θέατρο στο πάρκο"

Σε μια βόλτα μας, ξαναθυμηθήκαμε τα παιδικά μας χρόνια μπαίνοντας στο  Πεδίο του Άρεως (πάρκο Ηρακλειώτη). Αποφασίσαμε λοιπόν να σας θυμίσουμε ένα πάρκο που αγαπήσατε πολύ ως παιδιά, κάνοντας κάτι τελείως διαφορετικό- καλώντας φίλους και γνωστούς, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες, να παίξουν θέατρο και μουσική ανάμεσα σε τριανταφυλλιές και δέντρα! Οι Whynot:: μένουν πιστοί στη μεγάλη τους αδυναμία, τους δημόσιους χώρους, και αποφασίζουν να δοκιμάσουν κάτι πρωτότυπο! Το θέατρο όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Κάτω από τα δέντρα! Παραστάσεις, εντυπωσιακές παραστάσεις με interactive εφαρμογές, ζωντανή μουσική, παιδικό θέατρο, καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, εικαστικές δράσεις, πικνικ κάτω από τα δέντρα και συζητήσεις σε ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο στο Πεδίο του Άρεως στις 23 και 24 Ιουνίου.  

Οι Whynot φωνάζουν στην σκηνή τους:  

Θεατρικές παραστάσεις

O μικρός πρίγκηπας- Θέατρο Λαμπιόνι Η Σάντρα στο φώς- Χαρά Τόπα Mr. & Miss Free- Φ. Πλιάτσικα, Π. Αραμπατζής 17 Σεπτέμβρη-Κ. Μπαλαμπανίδου, Μ. Ιβανίδου, Ν.Φανουράκη Θέατρο έξω από το θέατρο! Ταξίδι στον χρόνο- Β. Δουμανίδου, Μ. Ράπτη Ο ποιητιτής- Ομάδα Σκοινί Κορδόνι Playback theatre- Ting Playback Bitter Lemon- Jitterbugs Αυτοσχεδιασμός- Ομάδα Ντουέντε Respect2-  Ομάδα Εκτός τόπου και χρόνου    

Mουσική

Aperitto Ραδυόφωνο Swing Till You Drop Jojo Band και άλλοι!  

Εικαστικές δράσεις για παιδιά

Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni  

 

Και φυσικά, όλα αυτά χωρίς είσοδο!  

 

Facebook Page Facebook Event WHYNOT: Θέατρο στο πάρκο!

Πεδίο του Άρεως (απέναντι από την ΕΡΤ3) Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου

Είσοδος δωρεάν  

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.