Συμμετοχή του Kristiboni στην Ομαδική Έκθεση

Προηγούμενα
Συμμετοχή του Kristiboni στην Ομαδική Έκθεση

Παρατημένα καλαπόδια μεταμορφώθηκαν σε διακοσμητικά παπούτσια στα πλαίσια μαθημάτων των Τμημάτων Ενηλίκων του Εργαστηρίου Kristiboni. Κατόπιν ταξίδεψαν ως την Αθήνα για τη συμμετοχή στο μεγάλο Μαραθώνιο Δημιουργίας και Ανακύκλωσης Trash Art Festival, του περιοδικού Ozon υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Εκεί η Milk Cothart είδε τα έργα μας και θεώρησε ότι ταιριάζουν απόλυτα με το Concept της Ομαδικής Έκθεσης "Καλοκαιρινό Φουστάνι". Εμείς τη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο τη δουλειά της όσο και την αστείρευτη φαντασία που παντρεύει τη μόδα με την τέχνη και το αντίστροφο.

"Το Milk και η ομάδα «Ίδια Δίψα» σας προσαλεί στα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης «Καλοκαιρινό φουστάνι» στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 30, στη Μεταμόρφωση.

Η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 21:00 και θα διαρκέσει μέχρι 31 Ιουλίου".

Τα καλαπόδια ξανά απ' την αρχή αναμορφώνονται ώστε την Παρασκευή να είμαστε εκεί έτοιμοι να "φορεθούμε" παντού.

Εκτός από τη συμμετοχή του Γιάννη Παλατζίδη και του Εργαστηρίου Kristiboni στην Ομαδική Έκθεση "Καλοκαιρινό Φουστάνι" συμμετέχουν οι: David Vizi, Μαίρη Αδαμοπούλου, Αλίκη Αρναούτη, Μαριλένα Δημητρακάκη, Τζίμης Ευθυμίου, Θοδωρής Κανελλόπουλος, Μαίρη Μεσογίτη, Ράνια Νικολαίδου,  Κυπαρησία Συμεωνίδου, Σόφη Τραβασάρου, Στάθης Φλώρος, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος   

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.