"Ο Καραγκιόζης και η πέτρα" και "Οι τρεις ερωτήσεις του πασά"

Προηγούμενα

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni και οι μαθητές του Παιδικού Τμήματος Θεάτρου Σκιών σας προσκαλλούν στις παραστάσεις του παραδοσιακού θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης και η πέτρα" και "Οι τρεις ερωτήσεις του πασά".

Πρόκειται για μια παράσταση εργασία πάνω στις φιγούρες, το χειρισμό τους καθώς και τις φωνές των ηρώων του αγαπημένου μας Καραγκιόζη όπως διδάχθηκαν κάτα τη διάρκεια της φετινής σεζόν από την Καραγκιοζοπαίκτρια Άννα Αρβανίτη και την αδερφή της Μαρία.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη παρουσίαση της δουλειάς των μαθητών ύστερα από δύο επιτυχημένες συνεργασίες του Εργαστηρίου Kristiboni με το Έντεχνο Θέατρο Σκιών "Σκιές Ονείρου" της Άννας Αρβανίτη όπου σηματοδοτεί μία σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν από την καταξιωμένη καραγκιοζοπαίκτρια και τους μαθητές της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Στις παραστάσεις συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι μαθητές:

Μιχάλης Στάμος, Δημήτρης Παναγιωτάκος, Χρήστος Καταγάς, Παντελής Αϊδίνογλου, Ευδόκιμος Παΐσιος Χατζηλάσκαρης, Ηώ Καλαφάτη, Παναγιώτης Ταλατάς, Αναστάσης Γιαννακόπουλος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άννα και Μαρία Αρβανίτη

Πότε: Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 18:00

Που: Kristiboni Εργαστήρι Ζωραφικής και Δημιουργικής Έκφρασης

Λυκούργου 3 και Τσιμισκή, Λαδάδικα, Τ: 2311 210305, 6979015444

Είσοδος Ελεύθερη

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.