Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικών Τμημάτων 2013

Προηγούμενα
Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικών Τμημάτων 2013

Την Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni σας προσκαλεί στην Ετήσια Έκθεση των Παιδικών Τμημάτων Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας (4 – 9 ετών).

Με αφετηρία τα 36 διαφορετικά θέματα που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν από τον υπεύθυνο διδασκαλίας Γιάννη Παλατζίδη, οι μαθητές εκθέτουν έργα και ασκήσεις τους που επιλέχθηκαν με αποκλειστικό κριτήριο τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργίας.

* Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής των Παιδικών Τμημάτων. Μεταξύ άλλων στην έκθεση θα δείτε θέματα βασισμένα

• Σε καλλιτέχνες όπως: Velasquez, Botticelli, Schwitters, Munch, Lichtenstein, Warhol •    Σε καλλιτεχνικά ρεύματα όπως: εξπρεσιονισμός, κυβισμός, αφηρημένη τέχνη

• Κατασκευές με χαρτόνι και πυλό

• Κολάζ

• Ελεύθερα ζωγραφικά θέματα.

Αξιοσημείωτη και η ενότητα με έργα-κατασκευές φιγούρας του Καραγκιόζη από το Τμήμα Θεάτρου της Άννας Αρβανίτη.

Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 σε μια εκδήλωση βασισμένη στη δουλειά των παιδιών, αφιερωμένη στο πάθος τους για δημιουργία και με απόλυτο στόχο την επιβράβευση των προσπαθειών τους!

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες καλέστε στο Τ: 2311 210305 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kristiboni.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρήστος Κρανιώτης

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.