Ο Γιάννης Παλατζίδης στη Nitra Gallery

Προηγούμενα
Ο Γιάννης Παλατζίδης στη Nitra Gallery

Δέκα καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους των εικαστικών τεχνών και με αντίστοιχα διαφορετική καλλιτεχνική διαδρομή, ένωσαν τις δυνάμεις τους  αυτό το καλοκαίρι σε μία ομαδική έκθεση στη Nitra Gallery.

Διαφορετικά υλικά και τεχνικές μαζί σε ένα λιτό περιβάλλον που η τέχνη έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή.

Ζωγραφική με λάδι, ακρυλικά, ξυλόγλυπτα, κολάζ, ψηφιακές εκτυπώσεις, συναντήθηκαν με στόχο να δώσουν στο θεατή ποικίλα ερεθίσματα και αφορμές για διάλογο.

Ο Γιάννης Παλατζίδης του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni στην πρώτη φάση της έκθεσης παρουσίασε τέσσερα έργα του: δύο από την ενότητα είσοδος (Λάδι σε καμβά και κολάζ) και δύο από την ενότητα Διπλώματα (Σινική μελάνι και εκολίνες σε χαρτί), τα οποία πωλήθηκαν και τώρα επανέρχεται με τρία διαφορετικά έργα που αξίζει να δείτε από κοντά και γιατί όχι να τα αποκτήσετε.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν αλφαβητικά στην έκθεση της Nitra Gallery, όλοι με εξαιρετική δουλειά και μεράκι είναι οι: M. Αναστασίου, O. Βερυκάκη, N. Καλαφάτης, T. Καραπανταζή, Χ. Μάρτης, Γ. Παλαντζίδης, T. Παυλόπουλος,  E. Στεργίου, Β. Θεοδωρίδης, A. Τροκάνα  

Η έκθεσης συνεχίζεται έως: 11 Οκτωβρίου 2014

Πληροφορίες για τη Nitra Gallery θα βρείτε στο www.nitragallery.com

Πληροφορίες για τα έργα του Γιάννη στο 2311 210305  

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.