Το Kristiboni στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για 2η χρονιά

Προηγούμενα
Το Kristiboni στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για 2η χρονιά

Μετά την περσινή επιτυχία της εκδήλωσης "Γιορτάζουμε-συνυπάρχουμε" που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δηλώνουμε το παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή συνύπαρξης και συνδημιουργίας για όλα τα παιδιά.

Σας καλούμε όλους την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 - 13:30 να έρθετε στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να κατασκευάσουμε γιορτινές κατασκευές από χαρτόνι και άλλα φυσικά υλικά. Μία τρίωρη δράση για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που θέλουν να καταπιαστούν με κάτι διαφορετικό, διασκεδαστικό και πάνω από όλα εορταστικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά ενώ ο δήμος έχει μεριμνήσει για την άμεση πρόσβαση των παιδιών ΑμεΑ. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να νιώσετε το κλίμα των Χριστουγέννων μέσα από μία δημιουργική δράση για τους μικρούς φίλους που δε θέλουν να στερηθούν τη μεγάλη χαρά της γιορτής.  

Που: Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τι: Εορταστικές κατασκευές από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni

Πότε: 14 Δεκεμβρίου 2014 & ώρα 10:30-13:30

Είσοδος: Ελεύθερη  

Με την αντιδήμαρχο πολιτισμού Καλυψώ Γούλα

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.