Το Kristiboni στην Pop Up Library

Προηγούμενα
Το Kristiboni στην Pop Up Library

Μια ανταλλακτική βιβλιοθήκη που αγαπήσατε πολύ και από τα ράφια της πέρασαν χιλιάδες βιβλία.

Φέτος η Pop Up Library των WHYNOT θα ξεφυτρώσει στη στοά του Αγίου Μηνά στις 28 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ. Θα γεμίσουμε χρώμα, μουσική και βιβλία, σε ένα σημείο στην πόλη που πραγματικά αξίζει να δούμε από κοντά, το οποίο μας παραχώρησε ευγενικά η εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ.

Μαζέψτε βιβλία που δεν θέλετε, βάλτε τα σε μία τσάντα, πάρτε την παρέα σας ή τα παιδιά σας και ελάτε να τα ανταλλάξετε -αφήνοντας τα δικά σας βιβλία και παίρνοντας άλλα- μέγιστος αριθμός ανταλλαγής 10 βιβλία. Και φέτος μαζί μας θα είναι το σύνολο εγχόρδων ΡΟΤΟΝΤΑ για να διαβάσουμε μετά μουσικής ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν τη μέρα. Ανάμεσα τους, το Εργαστήρι Ζωγραφικής Kristiboni που αναλαμβάνει να διακοσμήσει μία από τις βιτρίνες της Στοάς Αγίου Μηνά με παιδικές ζωγραφιές από τα Παιδικά Τμήματα του.

Τριάντα επιλογές από έργα των μαθητών που δούλεψαν με διάφορα υλικά από τέμπερα και νερομπογιά, ξυλομπογιά και μαρκαδόρο, μέχρι σινική μελάνη και σκόνη αγιογραφίας, θα στολίσουν μία από τις βιτρίνες που ελπίζουμε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου.  

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 12:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ. στη στοά Αγίου Μηνά      

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση εδώ

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.