Ο Γιάννης Παλατζίδης στο Spirto

Προηγούμενα
Ο Γιάννης Παλατζίδης στο Spirto

Είναι το αγαπημένο του στέκι. Είναι ο χώρος που ανατροφοδοτεί το μυαλό του. Είναι το σημείο συνάντησης με φίλους και δικούς του ανθρώπους. Ο Γιάννης Παλατζίδης επιλέγει το Café Bar Spirto για να παρουσιάσει ένα μικρό απόσπασμα της δουλειάς “Diploma” που πρώτα παρουσιάστηκε στη Nitra Gallery και 15-21 Μαΐου 2015 θα εκτίθεται στο New York Design Center στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος SuppARTing Students.

Στην έκθεση αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει 6 έργα του εικαστικού, δουλεμένα με σινική μελάνι και εκολίνες σε χαρτί, διάστασης 30x30. Θυμίζουμε ότι τα έργα της ενότητας “Diploma” είναι η πιο πρόσφατη δουλειά του και αποτελεί διάλογο στην ουσία με τα ψυχομετρικά τεστ του Rorschach.

Παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το SuppARTing Students και τη μεγάλη βοήθεια που θα παράσχει σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υποσιτισμού,  μία ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αγκαλιάστηκε από πλήθος καλλιτεχνών και φορέων.

Η έκθεση στο Spirto Café Bar θα λάβει χώρα από Κυριακή 10 Μαΐου και για ένα μήνα περίπου.

Στο ενδιάμεσο 15-21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρουσίαση στη Νέα Υόρκη ενώ στα πλαίσια παράλληλων εκθέσεων από τις 18 έως τις 31 Μαΐου θα παρουσιαστεί ένα εκτενέστερο κομμάτι του έργου στο νέο χώρο του Εργαστηρίου Kristiboni στον 4ο όροφο της οδού Λυκούργου.  

Πληροφορίες:

Έκθεση: Diploma Εικαστικός:

Γιάννης Παλατζίδης Café Bar Spirto: Ζεύξιδος Θεσσαλονίκη

Διάρκεια: 10 Μαΐου και για ένα μήνα περίπου  

Εργαστήριο Ζωγραφικής Kristiboni Λυκούργου 3, Λαδάδικα, Τ. 2311 210305, www.kristiboni.gr

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.