Ατομική έκθεση "Diploma" στο Kristiboni

Προηγούμενα
Ατομική έκθεση

Τα έργα της ενότητας Diploma προέκυψαν μέσα από μια μελέτη του Γιάννη Παλατζίδη για το τεστ κηλίδων του Rorschach το καλοκαίρι του 2014. Ο εικαστικός μέσα από τα έργα δεν έχει διάθεση να τοποθετηθεί απέναντι στο τεστ τόσο, όσο να πάει ένα βήμα παραπέρα τα σκίτσα αυτά προσθέτοντας εικαστική κατεύθυνση, χρώμα και φαντασία, πειραματιζόμενος παράλληλα με νέα υλικά που δεν τα έχει ξαναδουλέψει. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη επεξεργασία ήταν σινική μελάνη και ακρυλικά χρώματα σε χαρτί. Οι αρχικές διαστάσεις 30εκ x 30εκ. Γρήγορα η έρευνα οδήγησε στη χρήση εκολίνης και άλλων υλικών φτάνοντας στο σημερινό αποτέλεσμα με τις διαστάσεις να φτάνουν πια και το 1μ x 70εκ.

Η Nitra Gallery αμέσως τα ενέταξε στην ομαδική έκθεση του καλοκαιριού όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Τον Ιανουάριο του 2015 το SuppARTing Festival τα ενέταξε μέσα στα 50 έργα που επιλέχθηκαν για τη μεγάλη έκθεση στη Νέα Υόρκη. Ήδη από τις 10 Μαίου 2015 οκτώ έργα λειτούργησαν ως προμπομποί σε μία έκθεση στο Café Spirto της Οδού Ζεύξιδος αγαπημένο στέκι του Γιάννη και όλου του Kristiboni.

Στις 21 Μαίου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο New York Design Center αποσπώντας τα έργα τις καλύτερες κριτικές από τους γνώστες αλλά και το απλό κοινό. Συγκινητική και η υποστήριξη του ελληνικού φιλότεχνου κοινού που δέκα χρόνια μετά την πρώτη δουλειά του Γιάννη Παλατζίδη έχει κατατάξει την ενότητα έργων Diploma στην πρώτη θέση της εμπορικής προτίμησης του.

Τώρα στο Kristiboni 22/05 - 31/05 καθημερινά 16:30 - 20:30, Σάββατο 15:00 - 19:00, Κυριακή 10:00 - 13:00 Εγκαίνια: Δευτέρα 25/05/2015 Διεύθυνση: Kristiboni στον 4o oρ. Λυκούργου 3, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη  

Μάθετε πληροφορίες και δείτε φωτογραφικό υλικό για το Kristiboni εδώ  

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.