Το Kristiboni στο Block 33

Προηγούμενα
Το Kristiboni στο Block 33

Λίγο πριν τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, το Εργαστήριο Ζωγραφικής Kristiboni ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του φιλανθρωπικού σωματείου «Οικογένεια και Παιδί» συμμετέχοντας στην εκδήλωση με τίτλο "Το Γαλατικό Χωριό".

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, από τις 11:00 π.μ. έως και τις 16:00 μ.μ., στο «block 33», συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου που έσπευσε να στηρίξει τη δημιουργική εκδήλωση με συμμετοχή μόλις ένα ευρώ.

Οι δράσεις οι οποίες διεξήχθησαν περιλάμβαναν παραστάσεις από animater,  Γαλάτες  που έπαιξαν και θα φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, παιδική μουσική μπάντα,  αθλητικές επιδείξεις όπως φιλικό αγώνα Ξιφασκίας, musical sport theater με κινήσεις αυτοάμυνας, καράτε κ jiu jitsu,  χορευτικές επιδείξεις όπως hip – hop και break dance, διαγωνισμό ζωγραφικής με έπαθλα για τα παιδιά, δημιουργική απασχόληση, προβολή κοινωνικών μηνυμάτων, συμμετοχή των παιδιών σε χορούς Zumba, παρουσίαση Flamengo, διαδραστική θεραπεία γέλιου για παιδιά και πολλά άλλα.

Στο διαγωνισμό ζωγραφικής δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει το Εργαστήριο Ζωγραφικής Kristiboni, το οποίο απένειμε τα τρία βραβεία της εκδήλωσης, ανάμεσά του και το νικητήριο, μία ετήσια υποτροφία σε μαθητή.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσίασε ο Δημοσιογράφος κ. Διογένης Μαργιόλας.

Οι συμμετέχοντες ήταν: το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ, Ο Αθλητικός Σύλλογος του  Άρη,  η Λέσχη Ξιφασκίας του Γυμναστικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος, η Σχολή χορού «Tk Dance studio», το Εργαστήρι Ζωγραφικής & δημιουργικής Έκφρασης «Kristiboni», η Θεατρική ομάδα «P.S theater», ο σύλλογος karatekids, το κέντρο «Beαlive Ευ ζην γελώντας», η σχολή χορού flamenco Μαρίνα Νώτη «a compass».  

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.