Επιτυχίες και φέτος στις εξετάσεις του καλλιτεχνικού γυμνασίου

Προηγούμενα
Επιτυχίες και φέτος στις εξετάσεις του καλλιτεχνικού γυμνασίου

Το εργαστήριο ζωγραφικής Kristiboni συγχαίρει τους μαθητές του που πέτυχαν στις εξετάσεις για το καλλιτεχνικό γυμνάσιο.

Ένα τεράστιο μπράβο στον Αχιλλέα Αποστόλου που πέρασε στην 4η θέση, με το δημιουργικό του ταλέντο, τη φαντασία και την απολύτως φρέσκια αισθητική του.

Επίσης τεράστιο μπράβο στη Μαρία Λυκούδη που πέρασε στην 8η θέση, αποδεικνύοντας ότι η σκληρή δουλειά και η επιμονή, μπορούν να φέρουν υψηλά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στον Ιωάννη Λεπτοκαρύδη που πέρασε στη 12η θέση, τη Μαρία Μιχαέλα Βαϊρλή στη 14η θέση και το Δήμο Γιοβά στη 15η θέση, αγαπημένοι μαθητές που ξεχώρισαν.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη συγχαρούμε τους επιλαχόντες μας Κωνσταντίνα Καρκάλη, Δήμητρα Κουζόγλου, Θωμάς Μούργκος, Ευαγγελία Μαρία Παπαδοπούλου & Θάλεια Δελησταύρου που κατέκτησαν από τη 6η έως τη 12η θέση επιλαχόντων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κρατάμε ένα ξεχωριστό μπράβο για τα παιδιά που δεν κατάφεραν στις εξετάσεις να φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ωστόσο προσπάθησαν, διεκδίκησαν και έφτασαν κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου τους που είναι ακόμη στην αρχή.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους παιδιά!

 

Γιάννης Παλατζίδης - Χρήστος Κρανιώτης

 

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από έργο του Αχιλλέα Αποστόλου

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.