Το Kristiboni στο "Future Library"

Προηγούμενα
Το Kristiboni στο

Στις 12 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni φιλοξενήθηκε από την Παιδική Βιβλιοθήκη της Οδού Ορέστου στα πλαίσια συμμετοχής στις δράσεις "Future Library" του Δήμου Θεσσαλονίκης

Παρουσιάζοντας ένα δίωρο πρόγραμμα με τίτλο "Ο Μινωικός λαβύρινθος σε barcodes…" κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή των παιδιών αλλά και των γονιών τους που βρέθηκαν στο χώρο για να διαπιστώσουν τι σχέση μπορεί να έχει ο Μινωικός πολιτισμός με ένα adroid κινητό και τα σύγχρονα εμπορικά barcodes.

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ένα αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι πάνω στο οποίο ανοίξαμε δρόμους με πιόνι τον Θησέα, εμπόδιο τον Μινώταυρο και σύμμαχο την Αριάδνη. 

Ζωγραφική, κολάζ, παιχνίδι σ’ ένα πρωτότυπο πάντρεμα της ιστορίας με το σήμερα, στην εξαιρετική προσπάθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης να φέρει τα παιδιά κοντά στις Παιδικές Βιβλιοθήκες της πόλης, εν προκειμένω στην Παιδική Βιβλιοθήκη της Οδού Ορέστου που έχει αναμορφωθεί φιλοδοξόντας να γίνει το εκπαιδευτικό στέκι των μικρών φιλομαθών κατοίκων της πόλης.

 

Δείτε φωτογραφίες από το Future Library εδώ 

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.