Το Kristiboni υποδέχεται την O.M.E.P.

Προηγούμενα
Το Kristiboni υποδέχεται την O.M.E.P.

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni σε συνεργασία με την O.M.E.P. διοργανώνει ένα τρίωρο σεμινάριο εικαστικών στο χώρο του Εργαστηρίου στα Λαδάδικα (Λυκούργου 3 με Τσιμισκή).

Πρόκειται για ένα σεμινάριο - αφύπνιση των αισθήσεων, αφού τα μέλη που θα συμμετάσχουν καλούνται να ανακαλύψουν την λειτουργία του ήχου, της εικόνας και της όσφρησης σε συνάρτηση με τη ζωγραφική τέχνη.

1. Στο πρώτο μέρος το σεμινάριο ξεκινά με δύο εντελώς διαφορετικά τραγούδια που θα αποτελέσουν την αφορμή για τη δημιουργία ενός ζωγραφικού έργου σε χαρτί με ακρυλικά χρώματα.

2. Στο δεύτερο μέρος παρεμβάλλεται ένα σύντομο βίντεο στον προτζέκτορα απ' όπου θα προκύψουν τα νέα στοιχεία έμπνευσης, με στόχο να μην αλλοιωθεί στο παραμικρό ο αρχικός προσανατολισμός του.

Στόχοι

· Τελικά ένα έργο μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτο από την αρχική ιδέα ως το τέλος παρά τις όποιες εξωτερικές παρεμβολές;

· Ποια είναι η σχέση των αισθήσεων με την έμπνευση της στιγμής;

· Μπορούν ετερόκλητα πράγματα να συνδυαστούν υπό το πρίσμα της εικαστικής τέχνης χωρίς το αποτέλεσμα να μοιάζει περιγραφικό;

· Βοηθούν στην πράξη οι εικαστικές τέχνες ώστε βγάλουμε στην επιφάνεια βαθύτερες σκέψεις μας;  

Τα ερωτήματα θα επιχειρήσουμε να τα απαντήσουμε μέσα από το σεμινάριο εικαστικών την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και ώρα 10:00 το πρωί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη της Ο.Μ.Ε.Ρ. και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της εκείνη την ημέρα (μέχρι 25 θέσεις).

Δείτε φωτογραφίες εδώ

 

Εργαστήρι Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni

Λυκούργου 3, Λαδάδικα, Τ: 2311 210305, www.kristiboni.gr  

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.