Το Kristiboni στη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Προηγούμενα
Το Kristiboni στη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ένα τεράστιο ευχαριστώ δε φτάνει για τη συμμετοχή σας στη δράση "Γιορτάζουμε - Συνυπάρχουμε" που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, για τα  παιδιά  και τις οικογένειες  τους, στο Φουαγιέ  και στις αίθουσες Πολλαπλών Χρήσεων και Νερού του Δημαρχείου (Β. Γεωργίου Α΄ 1).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης  Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και η Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου που συνομίλησαν με γονείς και παιδιά, ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης μερίμνησε επίσης, τη διευκόλυνση της μετακίνησης παιδιών ΑμεΑ από και προς το χώρο του Δημαρχείου.

«Ευχαριστούμε   τα παιδιά  αλλά και  τους γονείς   που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση, τις ομάδες που εργάστηκαν με κέφι και ανταποκρίθηκαν  με χαρά στην πρόσκληση μας  αλλά και το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης» δήλωσε  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να είναι κοντά στους μικρούς του φίλους και με τις δράσεις του να τους προσφέρει χαρά ανταποκρινόμενος  στο πνεύμα των Χριστουγέννων».

Τα παιδιά με τη βοήθεια του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια με χαρτόνι και κλωστή, ενώ πρόσθεσαν τις δικές τους πινελιές φαντασίας με σχέδια από ξυλομπογιά και μαρκαδόρο σε μία κοινή δραστηριότητα για όλους στα πλαίσια της γιορτινής αυτής συνύπαρξης και συνδημιουργίας.

Τα πρώτα παιδιά καταφθάνουν. Ο Χρήστος Κρανιώτης περικυκλωμένος από μαθητές του Εργαστηρίου Kristiboni. Τα παιδιά εν ώρα δημιουργίας. Και οι γονείς αναλαμβάνουν δράση. Δείτε πως φτιάχνουμε τα στολίδια. Ώρα για ζωγραφική. Κύριε Γιάννη το κάνει καλά; Ο Γιάννης Παλατζίδης ετοιμάζει την πραμάτεια του. Και τώρα ας κόψουμε. Μικροί και μεγάλοι παρόντες στη δράση. Και η Κατερίνα η τέλεια βοηθός.  

 

 

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.