Το Kristiboni πάει Μεσολόγγι

Προηγούμενα
Το Kristiboni πάει Μεσολόγγι

Ήταν πριν δύο χρόνια όταν το Coffee Gallery Κοχλίας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό των Μεσολογγιτών και όχι μόνο.

Σύντομα έγινε ένα από τα πιο ιδιαίτερα στέκια τέχνης της πόλης, ένας εναλλακτικός χώρος όχι μόνο για να πιεις έναν καφέ ή ποτό αλλά και να παρακολουθήσεις εκθέσεις ζωγραφικής, live προγράμματα, performance κ.α.

Με δεδομένο ότι το Εργαστήρι Ζωγραφικής Kristiboni δημιουργήθηκε πριν τέσσερα χρόνια από το Μεσολογγίτη εκπαιδευτικό Χρήστο Κρανιώτη και τον Θεσσαλονικιό εικαστικό Γιάννη Παλατζίδη, κατά το ήμισυ προέκυψε από έναν άνθρωπο που μεγάλωσε και αγάπησε αυτόν τον τόπο με τη μεγάλη ιστορία και τον πολιτισμό.

Η συνάντηση, λοιπόν, δεν προέκυψε αλλά ήταν επιδίωξη ανθρώπων, φίλων, συντοπιτών που θέλησαν ο ένας να μιλήσουν για τη δουλειά του άλλου. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Kristiboni έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος εκθέσεων και δράσεων σε συνεργασία με ιδιωτικούς, δημοτικούς ή δημόσιους φορείς στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του Coffee Gallery Κοχλίας στο Μεσολόγγι που έτσι κι αλλιώς έχει αποδείξει την αγάπη του στις τέχνες κάθε μορφής.

Η έκθεση ζωγραφικής του Εργαστηρίου Kristiboni με τίτλο «Έξοδος προσωπική», παίρνει ως αφετηρία τον εορτασμό της εξόδου του Μεσολογγίου και επεκτείνει το θέμα σε ότι ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται ως έξοδο από μια πιεστική καθημερινότητα. 16 έργα σε καμβά με λάδι από μαθητές των Τμημάτων Ενηλίκων του Εργαστηρίου Kristiboni, θα ταξιδέψουν για να παρουσιαστούν ενώπιον των Μεσολογγιτών, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη δεν υπολογίζει αποστάσεις.

Απεναντίας είναι μια καλή αφορμή για να έρχονται οι άνθρωποι κοντά ιδίως σε μέρες όπως αυτές που ζούμε και το έχουμε όλοι ανάγκη.  

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Πληροφορίες Τίτλος: «Έξοδος προσωπική»

Ποιος: Ενήλικες μαθητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni

Που: Coffee Gallery Κοχλίας

Πότε: 19 Απριλίου 2014 – 11 Μαΐου 2014

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.