Το Star Channel στο Kristiboni

Προηγούμενα
Το Star Channel στο Kristiboni

H Ζήνα Κουτσελίνη και το συνεργείο του Star Channel την Παρασκευή 9 Απριλίου 2017 πέρασαν την πόρτα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Kristiboni.

Σκοπός της επίσκεψής τους, να παρουσιάσουν την ιστορία της Γεωργίας, ενός δεκαεξάχρονου σήμερα κοριτσιού που νίκησε στα 13 της τον καρκίνο.

Επιθυμία της να γίνει η ζωή της ντοκιμαντέρ, όνειρο που με τη  βοήθεια του Make a Wish έγινε πραγματικότητα.

Το ντοκιμαντέρ με όνομα "Γυάλινος δράκος" κέρδισε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που χάρισε στη Γεωργία και όλους τους συντελεστές του το πρώτο βραβείο κοινού στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Τα γυρίσματα της συνέντευξης δε θα μπορούσε παρά να γίνουν σε έναν οικείο χώρο τέχνης όπως αυτός του Εργαστηρίου Kristiboni, ιδανικό backround για να νιώσει κοντά η Ζήνα με τη Γεωργία αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της έφηβης μαχήτριας.

Την Παρασκευή 7/4/2017 η συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" παρουσία στο στούντιο του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του Εργαστήριου Kristiboni, Χρήστου Κρανιώτη.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ (λεπτό 17:22)  

 

Ο Χρήστος Κρανιώτης με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο στούντιο της εκπομπής
Η Ζήνα Κουτσελίνη με τους μαθητές του εργαστηρίου Kristiboni 
Η σέλφι της Ζήνας με το Χρήστο

 

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.