Πρωτιά και φέτος για μαθήτρια του Kristiboni

Προηγούμενα
Πρωτιά και φέτος για μαθήτρια του Kristiboni

Συγχαίρουμε τη μαθήτρια μας Δανάη Χατζηβακαλέλη (φωτό) για την 1η θέση της στις εξετάσεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης 2021.

Επίσης τις μαθήτριες μας: Σταυρούλα Σαμαρτζίδου 3η θέση, Χριστίνα Καδηγιαννάκη 5η θέση, Μυρτώ Σμυρναίου 6η θέση,

Λιζέτα Χαριστέα 7η θέση, Ειρήνη Ιορδανίδου 11η θέση.

Μεγάλο μπράβο στις επιλαχούσες μαθήτριες μας και στους επιλαχόντες μαθητές μας, για το τμήμα των εικαστικών: Πασχάλης Μπακιρτζίδης, Αναστασία Παπαδημητρίου, Στέλλα Χατζηβακαλέλη, Κυριακή Χατζηκυριακίδου, Μαίρη Θεοδώρου, Μαρία Μυλωνά, Βικτώρια Κάργιου, Μαρία Ελένη Μουρατίδου, Μάνος Χουρσαλάς, Χρυσή Ποζίδου, Μαίρη Μαζιά.

Αλλά και στις επιτυχούσες και επιτυχόντες θεάτρου:

Ευθύμης Τσιγιάννης, Ελευθερία Μυλωνά, Δέσποινα Καρακότα, Αγγελική Ζωγράφου, Κατερίνα Βικτώρια Παπαδοπούλου.

Οι αριθμοί λένε ότι 22 από τους 25 συνολικά μαθητές μας είναι επιτυχόντες και επιλαχόντες στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων, ωστόσο εμείς χειροκροτούμε την προσπάθεια και των 25, διαβεβαιώνοντας πως ήταν ισότιμη σε αξία και διάθεση.

Χειροκροτούμε και τα υπόλοιπα 126 παιδιά της Θεσσαλονίκης που θέλησαν να διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο του καλλιτεχνικού σχολείου. Λίγοι θα καθίσουν στα θρανία του γιατί έτσι μας επιβάλλεται από το εκπαιδευτικό σύστημα, πολλοί όμως έβαλαν τη δημιουργική υπογραφή τους σε αυτή τη διαδικασία.

Η τέχνη είναι υπεράνω θέσεων και κατάταξης επιτυχόντων και επιλαχόντων. Η τέχνη αφορά ιδέες, σκέψεις, αισθήματα και ομορφαίνει τις ψυχές. Κι αυτά τα παιδιά έχουν ωραίες ψυχές και είναι μεγάλη τύχη που τα γνωρίζουμε.

Δηλώνουμε υπερήφανοι και στέλνουμε την αγάπη μας σε σας και όλους όσοι σας υποστηρίζουν.

Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και καλό καλοκαίρι!

Χρήστος Κρανιώτης

Γιάννης Παλατζίδης

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.