Και φέτος οι μαθητές του Kristiboni θριάμβευσαν στις εξετάσεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου

Προηγούμενα
Και φέτος οι μαθητές του Kristiboni θριάμβευσαν στις εξετάσεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου

Οι μαθητές του εργαστηρίου ζωγραφικής Kristiboni θριάμβευσαν και φέτος στις εξετάσεις του καλλιτεχνικού γυμνασίου!

Σχεδόν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο τμήμα προετοιμασίας για το μοναδικό καλλιτεχνικό σχολείο της πόλης, βρέθηκαν ανάμεσα στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες της διαδικασίας.

Υπό την διδασκαλία του Χρήστου Κρανιώτη, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αναλύθηκαν τεχνικά και εκφραστικά ζητήματα, ζωγραφικοί κανόνες και άλλα αισθητικά κριτήρια με σκοπό να βοηθηθούν τα ταλαντούχα παιδιά που αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Ένα τεράστιο μπράβο στους/στις:

  1. Νικολέτα Σκριάπα για τη 1η θέση
  2. Ελίνα Ντάβα για την 2η θέση
  3. Νικόλας Αμπέσι Φείδας για την 4η θέση
  4. Αλέξανδρος Χατζηδρόσσος για την 5η θέση
  5. Αριάδνη Γκαρσούδη για την 6η θέση
  6. Γιώργος Βαρσάμης για την 9η θέση
  7. Ελισσάβετ Μουρούζη για την 10η θέση
  8. Ζωή Λουπάκη για την 15η θέση
  9. Μιχάλης Σαρακατσιάνος για την 18η θέση

Μια λίστα μαθητών μας κατέλαβαν τις θέσεις των λοιπών επιλαχόντων: Άγγελος Καλαμάκας, Αργύρης Γαβριηλίδης, Αναστασία Γιαννακάκη, Χρύσα Μητσινικολή, Δημήτρης Κουκουλάκης, Ανατολή Κιριμλίδου, Λητώ Ευτυχία Αναστασιάδου, Δημήτρης Χατζηδρόσσος και Πάνος Μπόζης. 

Μεγάλο μπράβο και στην Ζωή Μπάμπαλη επιτυχούσα στην κατεύθυση του θεάτρου, στο Αναστάση Τζιούμπα επιλαχόντα στην κατεύθυνση του θεάτρου καθώς και στον Επαμεινώδα Αβραμίδη για τη συμμετοχή και την αξιόλογη προσπάθεια, ανεξάρτητα από τη θέση κατάταξης. 

Μήνυμα Υπεύθυνου Διδασκαλίας: 

"Άλλη μια πρωτιά για μαθήτρια μας, άλλη μια φορά που μια δεκάδα μαθητών περνούν το κατώφλι του δημιουργικού αυτού σχολείου. Νιώθω τυχερός που γνώρισα αυτά τα παιδιά φέτος. Φτιάξαμε ένα τμήμα με φοβερή όρεξη για δημιουργία και πάθος για εξέλιξη. Συγχαίρω όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από θέση και κατάταξη. Είμαι σίγουρος πως όλα προσπάθησαν τόσο που αν ζούσαμε σε ένα κράτος που μπορούσε να μας παρέχει ένα καλλιτεχνικό σχολείο περισσότερων θέσεων, όλοι μα όλοι οι μαθητές μας, θα είχαν επιτυχεί το στόχο τους. Μέσα στους επιλαχόντες υπάρχουν παιδιά που το ταλέντο τους είναι τεράστιο. Αυτά κυρίως τα παιδιά παρακαλώ να μην αφήσουν το δρόμο της τέχνης να τα προσπεράσει, επειδή δε μπόρεσαν να είναι στις πρώτες λίγες θέσεις. Παιδιά σας θαυμάζω ένα ένα ξεχωριστά, σας αγαπώ και αυτό που ζήσαμε φέτος θα το κρατάω σα μια υπέροχη ανάμνηση.

Δεν είναι σίγουρο πως κάθε χρόνο μπορούν να σημειώνονται αυτές οι επιτυχίες αλλά προσωπικά δε θα με ένοιαζε ακόμη και αν δεν τα είχε καταφέρει κανείς.

Το νόημα είναι να δίνουμε κομμάτι τους εαυτού μας σε ό,τι αγαπάμε και γι' αυτό νιώθω βέβαιος για όλους σας!

Καλή συνέχεια με την αγάπη μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου."

SHARE ON
FACEBOOK TWITTER PINTEREST
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
FOLLOW US
Kristiboni

εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Kristiboni και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική, μη εμπορική χρήση.